Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SİTE SAHİPSİZ Mİ
06-04-2009, 03:00 PM
SİTE SAHİPSİZ Mİ
ADMİN EĞER SİTEYE GİRMEYECEKSEN İNTERNETE SIK SIK GİREN BİR GRUBUN YOKSA VER SİTEYİ KALKINDIRALIM FACEBOOK TAN NETLOG DAN HI5 TEN MAILLERLE UYE TOPLAYALIM OLMAZ MI

MESELA INGILIZCE TURKCE KURAN MEALI KOYMAK ISTIYORUM AMA HANGI BOLUME KOYABILIRIM ???

MAIL ADRESIM ua0612@hotmail.com
facebook takı zaza yeşil beyaz benim BIRCOK GRUBA YONETICIYIM SITE DAHA CEKICI OLMALI BENCE
SAYGILAR...Rolleyes

zaza
:idea:
:rolleyes:
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
06-04-2009, 11:55 PM
RE: SİTE SAHİPSİZ Mİ
Sayın Üyemiz, ilginiz için çok teşekkürler, Uyarınız doğrultusunda Forumda Gereken Düzeltmeler yapıldı ve Eklediğiniz konu İlgili bölüme taşındı.

Saygılar..
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
06-25-2009, 08:51 AM
Zaza forum yöneticisine önerimdir
Sayın Zaza forum yöneticisi ben formunuzu beğendim ve sizi bu foruma zaman harcayıp emek verdiğiniz için kutluyorum. İnternet aleminde bu adda ve içerikte forumun olması biz Zazalar için gurur kaynağıdır. Ancak bir önerim olacak size eğer dikkate alırsanız sevinirim ve uygun görürseniz birçok ziyaretçinin de sevineceğini umuyorum. Zazaforum'da Zazaki bir bölüm açsanız ayrı olarak. Yani orda Zazaların dili bölümü, tarihi, kültürü ve edebiyatı sadece Zazaca olarak yazılsın. Önerim ZazaForumun içeriğinin ağırlıklı olarak Zaza dilinin gelişimine ön ayak olacak bir Zazaca ağırlıklı foruma dönüştürülmesi. Böylelikle diğer il veya ilçelerden veya yurt dışından yazacak arkadaşların Zaza dilini nasıl kullandıklarını da öğrenmiş olacağız. Yine teşekkür ediyorum böyle bir siteyi yayınladığınız ve bu foruma yöneticilik yaptığınız için. Bımanê xêreser.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
08-18-2009, 01:46 AM
Bu forumun diger forumlardan eksik bir seyi var oda müzik. Müzik bölümü olsa iyi olur. Ayrica Dünya veya diger ülkeler bölümüde olsa iyi olur. Yurt disinda yasayan cok Zaza var. Baska ülkeler hakkinda bilgi edinmek iyi olur.

Saygilarla

Zazayiz! Ne Türk nede Kürdüz!
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
08-20-2009, 11:16 PM
Sitede anket yapilamiyor ve ayrica Avatardada problemler var.

Zazayiz! Ne Türk nede Kürdüz!
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Forum Atla:

İletişim | Zaza Portal | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Hafifleştirilmiş Sürüm | RSS Beslemesi