Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaza Foruma YÖNETİCİLER Alınacaktır
06-05-2009, 12:06 AM (Bu Mesaj 06-05-2009 12:07 AM değiştirilmiştir. Değiştiren : zfadmin.)
Zaza Foruma YÖNETİCİLER Alınacaktır
Değerli üyelerimiz Forumumuzdaki bütün bölümlere Moderatör alımları yapılacaktır.

Görev almak istediğiniz Bölümleri ve Kendinizi Tanıtıcı Konu ve mesajlarınızı bekliyoruz.

Yönetici adaylarında aradığımız temel özellik Dürüstlük ve İnsana, İnançlara saygıdır.

Bu açılardan varsa daha önceden Yöneticilik tecrübeleriniz bunları da belirtirseniz Görevlendirilmeniz açısından daha kolaylık sağlayacaktır bize.

Her şey için teşekkürler..
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
06-10-2009, 03:40 PM
RE: Zaza Foruma YÖNETİCİLER Alınacaktır
Dürüstlük ve İnsana, İnançlara saygıdır.

her türlü paylaşımı yapabılırım
kurtlar vadisi bütün bölümleri
99 isim Esmaül Hüsna
il tanıtımları
vs.vs. ama sitenin aktif olmasına katkı sağlar mıyım pek emin konuşmayayım cunku haftada 2 3 defa gırıyorum nete

zaza
:idea:
:rolleyes:
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
07-24-2009, 03:46 PM
merhaba

siteyle yeni tanıştım ve de ayrıca yeni bir site sanırım. moderatör olmaya adayım daha önce bir forum sitesinde de moderatörlük yapmışlığım oldu.
hemen her türlü paylaşımda yeterli bilgiye sahibim teşekkürler.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
08-18-2009, 01:54 AM
Mave xer zfadminstratör.

Daha önce hic moderatörlük yapmadim. Dersim (Tunceli) ve Diger inanclar üzeri baya bilgim var. Alevilik ve Zaza tarihi hakkindada biraz bilgim var. Facebookta birkac yil önce kurdugum Zaza gurubunun kurucusuyum. Yazdigim bölümlerin moderatörlügünü yalniz veya bir kac kisiyle birlikte yapmak isterim.

Zazayiz! Ne Türk nede Kürdüz!
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
09-11-2009, 09:23 PM
merhabalr ben daha önce zazaforum.org de yaptım ve başka sitelerdede adminlik yaptım şimdiden tşk ederim iyi günler
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Forum Atla:

İletişim | Zaza Portal | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Hafifleştirilmiş Sürüm | RSS Beslemesi